Komt het eerste tandje door?
Meld uw baby direct aan!

Vanaf het eerste tandje start de verzorging van het kindergebit. Wij hebben een speciaal baby-spreekuur waarin u met uw baby komt en praktische tips krijgt. Uw kind kan spelenderwijs aan de tandarts wennen tijdens deze bezoekjes. Onze assistente maakt deze bezoekjes tot een feestje: poetsliedjes zingen, tandjes tellen en oefenen met poetsen.
U kunt uw kind aanmelden via het inschrijfformulier op onze website.
Deze babygroepen worden volledig vergoed door de zorgverzekering. 

 

Zodra uw kindje 2 jaar is, komt uw kind in een klein peutergroepje met andere leeftijdsgenootjes. 

 

Als u met uw kindje een bezoek brengt aan het consultatiebureau krijgt u deze gezamenlijke folder mee met informatie over het eerste tandje van uw kindje. Wij werken samen met JGZ Zuid-Holland West en nodigen u en uw kindje van harte uit om langs te komen bij Jeugdtandverzorging Zoetermeer.

Bekijk hier onze aanmeldfolder.

Meld uw kind aan

Peutergroepen

"Ik wil niet poetsen! Zelluf doen!"

Vooral bij jonge kinderen is tandenpoetsen vaak een dagelijkse strijd.
"Ik ben 2 dus ik zeg nee!" Dan kun je als ouder best wat hulp gebruiken.

 

Meld uw kind bij ons aan zodat uw kind mee kan doen in onze peutergroepjes. Samen met leeftijdsgenootjes went uw kind spelenderwijs aan een bezoek aan de tandarts: van de toverstoel tot de spenenbeer.
Onze assistente geeft u als ouder tips over het poetsen, tandpasta, wisselen, duim- en speengedrag, voeding en trakteren. Samen zorgen we voor een goede en leuke start van de tandverzorging van uw peuter.

 

Op deze manier is uw kind helemaal klaar om bij kleuterleeftijd de controle in de Dental Car te krijgen. Bij kleuters is altijd de ouder bij de controle afspraak.  

Kosten

De zorgverlening van Jeugdtandverzorging Zoetermeer wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Er geldt geen eigen risico.
Wij declareren rechtstreeks aan uw zorgverzekeraar, u heeft hier geen omkijken naar. 

Jeugdtandverzorging Zoetermeer: spelenderwijs op weg naar goede tandverzorging. Maak een afspraak!

Contact opnemen