Als tanden konden kiezen...

Maak de beste keuze voor het gebit van uw kind door hem of haar in te schrijven bij Jeugdtandverzorging Zoetermeer. U vindt alle informatie over inschrijven, kosten, betalingsvoorwaarden en praktijkregels op deze pagina. 

INSCHRIJFFORMULIER

  • Vul hieronder de gegevens van uw kind in, tenzij anders gevraagd.
  • Wilt u meer kinderen inschrijven?: vul voor elk kind dit formulier in.
  • Bij vragen, kunt u contact opnemen met onze balie.
Jongen
Meisje

Medische vragenlijst

Deze vragenlijst graag invullen vóór de 1e afspraak bij Jeugdtandverzorging Zoetermeer.
Meerdere kinderen uit uw gezin ingeschreven? Dan per kind apart invullen.

* is verplicht.

Uiteraard verwerken wij uw gegevens op een veilige manier conform de landelijke privacy-regels. Bij het inschrijven van uw kind bent u akkoord gegaan met onze Praktijkregels en Privacy-& cookieverklaring. Mocht u geen toestemming geven om persoonsgegevens of medische gegevens aan andere zorgaanbieders te verstrekken (in kader van behandeling of verwijzing) dan kunt u dat per mail doorgeven aan ons: info@jtv-zoetermeer.nl

Inschrijven bij de kindertandarts

Om uw kind aan te melden bij onze praktijk, vult u het inschrijfformulier en de Medische vragenlijst op deze pagina in. Na ontvangst van uw aanmelding, sturen wij u zo snel mogelijk een afspraak per email.

Bij de eerste afspraak vragen wij om uw kind te legitimeren bij onze balie. Dit kan met een geldig paspoort / identiteitskaart of vreemdelingendocument.

Praktijkregels

Hartelijk welkom bij Jeugdtandverzorging Zoetermeer!

Met onze Praktijkregels & betalingsvoorwaarden zorgen we samen voor een plezierige praktijkomgeving en transparante voorwaarden.

 

Hierin staat onder andere hoe wij omgaan met het maken en verzetten van afspraken, veiligheid, declaratie van onze zorgverlening en
no-showfacturen. Wij vragen u vóór inschrijving dit document door te lezen (u kunt klikken op de link). 

Kosten en betalingsvoorwaarden

De meeste tandartskosten voor kinderen tot 18 jaar worden vergoed uit de basisverzekering. Hierbij geldt geen eigen risico. Er is dus geen financiële drempel om uw kind naar de tandarts te laten gaan. Alleen bepaalde (niet veel voorkomende) materiaal- en techniekkosten vallen niet onder deze dekking; in het geval deze aan de orde zijn, informeren wij u uiteraard vooraf. Zie de Praktijkregels & betalingsvoorwaarden voor onze betalingsvoorwaarden (inclusief no show facturen).

Icoon telefoon

Schrijf uw kind vandaag nog in bij Jeugdtandverzorging Zoetermeer

079 - 342 28 77