In geval van nood:

de spoedtandarts van Jeugdtandverzorging Zoetermeer

Spoedgevallen tijdens onze openingsuren

Voor spoedgevallen tijdens onze openingstijden zijn wij van maandag tot en met vrijdag te bereiken op:

Spoedgevallen buiten onze openingsuren

Buiten onze reguliere openingstijden, in het weekend (zaterdag en zondag) en de kindervakanties werken wij voor de spoeddienst samen met Dental365. Voor alle pijnklachten en/of spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kunt u zich wenden tot Dental365 Den Haag of tot Dental365 Gouda. Deze zijn te bereiken op:

Dental365 heeft naast vestigingen in Den Haag en Gouda ook vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Dordrecht. Mocht een andere locatie u beter uitkomen, dan kunt u aan de telefoon uw voorkeur aangeven. Dental365 kan dan samen met u kijken welke locatie voor u de meest geschikte is.

Voor meer informatie over de spoeddienst kunt u ook kijken op hun website: Dental365.nl

Aantal zaken waar u rekening mee dient te houden, voordat u belt naar Dental365 Spoed Tandarts:

Wat mee te nemen:

  • Houdt het BSN-nummer van de persoon voor wie u een afspraak wilt maken bij de hand. Dental365 heeft dit nodig om een afspraak in te kunnen plannen.
  • U (of de persoon om wie het gaat) dient het verzekeringspasje en een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.
  • U dient uw consult en/of spoedbehandeling bij Dental365 direct te voldoen middels pin of creditcard.

 

Kosten en vergoedingen:

  • De kosten van een spoedbehandeling zijn gelijk aan de kosten van een reguliere tandheelkundige behandeling. Deze kosten worden door de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit) bepaald en worden ieder jaar herzien.
  • Er kunnen wettelijk vastgestelde toeslagen gelden i.v.m. de avond-, nacht-, weekenddiensten en tijdens de erkende feestdagen. Informeer hiernaar als u belt.
  • U ontvangt altijd een nota van Dental365.
  • Kinderen tot 18 jaar die met spoed een tandarts nodig hebben, kunnen de kosten deels of geheel vergoed krijgen vanuit de basisverzekering. Informeer wel bij uw zorgverzekeraar welke behandelingen en kosten vanuit de basisverzekering voor kinderen tot 18 jaar worden vergoed.

Tot slot:

  • Dental365 heeft geen patiëntendossier van u. Daarom zal Dental365 zich beperken tot het bieden van eerste hulp. Voor eventuele vervolgbehandelingen wordt u, zoals gebruikelijk, altijd terugverwezen naar uw eigen tandarts. Heeft u géén tandarts dan zal Dental365 u verder informeren.
  • Houdt u er aub rekening mee dat uw afspraaktijd bij Dental365 altijd een richttijd is. Dental365 is een spoed tandartspraktijk.
  • U wordt verzocht op tijd te komen en er wordt altijd getracht u op tijd te helpen. Doorgaans lukt dit ook goed. Toch kunt u te maken krijgen met uitloop en langere wachttijden omdat vooraf nooit ingeschat kan worden hoe lang een spoedafspraak per patiënt kan duren. Tevens hebben sommige spoedafspraken altijd voorrang, waardoor het kan voorkomen dat u helaas langer dient te wachten. Dit is in geval van acute zorg, trauma's en spoed bij kinderen.
Icoon telefoon

Heeft uw kind ernstige klachten die niet kunnen wachten? Neem dan direct contact met ons op.

Neem contact op